3 mei 2019 - Veulens!

Met vijf geboren veulens en nog twee te gaan, zijn we inmiddels ruim over de helft van alle veulens die dit jaar geboren moeten worden.

Op 31 maart was Izzy de eerste die, nog niet geheel verwacht, haar veulen werd tussen de andere pony's geboren: een vos hengstveulen dat de naam Nescio meekreeg. Op 13 april kreeg ook Elvyne een hengstveulen: Naikel. Een mooi vos veulen met kolletje. De beide heren hebben het inmiddels prima naar de zin samen!

Na een paar weken rust, was het afgelopen week spitsuur in de stal. Op dinsdagochtend 30 april kreeg Gwynne een zoon die die naam Noddy heeft gekregen. 's Nachts om half één was het de beurt aan Nikita, die een zwarte dochter ter wereld bracht. Eindelijk een merrieveulen :) en vernoemd naar haar moeder: Nikki.  Voorlopig laatste in de rij is het veulen van Caitlynn, Nordin. Hij werd op woensdagavond laat geboren en maakte het vijftal compleet.

Inmiddels rennen alle veulens (al dan niet met hun moeders) door de wei. Het wachten is nog op de veulens van Patricia en Halina.